Журналіст Сеньків відверто озвучив причини конфлікту зі Співаковським і розкрив свою зарплату на «ТаТоТаке»

Переглядів 844
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Журналіст Сеньків відверто озвучив причини конфлікту зі Співаковським і розкрив свою зарплату на «ТаТоТаке»
Співаковський та Сеньків. Фото: Google
Колишній ведучий футбольного ютуб-проекту «ТаТоТаке» Андрій Сеньків поділився деталями свого відходу з передачі, а також розповів про конфлікт зі своїм співрозмовником – Михайлом Співаковським.

25 березня стало відомо, що Андрій Сеньків залишив «ТаТоТаке». За словами журналіста, для цього він мав кілька причин.

«Причина номер один – я не відчував жодного зростання. Одного разу це задовбало, я став заручником свого героя. І це вже не хотілося займатися.

Причина номер два – це мій співведучий Михайло Співаковський. Ми з ним абсолютно різні люди – і концептуально, і життєво. У нас не було багатьох точок дотику, нам було важко уживатися в кадрі та поза ним.

Третя причина – це війна. Я зрозумів, що займаюся чимось абсолютно неважливим у контексті суспільства, країни. Я хотів робити те, що допоможе хоч трохи міняти людей».

Також журналіст зізнався, що він ніяк не міг зійтись із Михайлом Співаковським, оскільки вони були абсолютно різними особами.

«Якісь історії були завжди, але не можу сказати, що часто сварилися. Завжди шукали компромісних варіантів. Але між нами завжди був стабільний дисбаланс, я сказав би, розсинхрон».

Сеньків заявив, що на «ТаТоТаке» він був найнятим співробітником та розповів про рівень місячної заробітної плати.

«На той момент, коли я працював, я заробляв до двох тисяч доларів на місяць», – розповів Сеньків в інтерв'ю XSPORT.

На даний момент у проекті залишається працювати Михайло Співаковський, а допомагає йому футбольний експерт та коментатор Роберто Моралес.