«Зіграємо матч з Челсі на «Донбас Арені»: Ахметов розповів скільки виділить грошей на новий благодійний проект

Переглядів 486
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Зіграємо матч з Челсі на «Донбас Арені»: Ахметов розповів скільки виділить грошей на новий благодійний проект
Рінат Ахметов. Фото: Google
Президент донецького Шахтаря Рінат Ахметов повідомив, що ухвалив рішення започаткувати проект «Серце Азовсталі», метою якого є допомога захисникам Маріуполя та їхнім родинам.

Учора Шахтар офіційно оголосив про перехід талановитого вінгера Михайла Мудрика до лондонської Челсі. Президент донецького клубу Рінат Ахметов висловив сподівання, що у майбутньому «гірники» проведуть товариський матч із «аристократами» на «Донбас Арені» в українському Донецьку.

«В Україні йде підла, несправедлива війна, розв'язана проти нас російською федерацією. Але я впевнений, що ми переможемо. І зіграємо товариський матч із Челсі на «Донбас Арені» в українському Донецьку», – наводить слова Ахметова прес-служба Шахтаря.

Ахметов також розповів про те, що ухвалив рішення започаткувати проект «Серце Азовсталі», який займатиметься допомогою захисникам Маріуполя та сім'ям воїнів.

«На допомогу нашим воїнам та захисникам, а також їхнім сім'ям сьогодні я виділяю один мільярд гривень. Вони спрямовані різні потреби – від лікування, психологічної допомоги, протезування до реалізації цільових запитів. Ми у вічному обов'язку перед нашими воїнами!», – заявив Ахметов.

Шахтар регулярно допомагає українцям, які постраждали від війни у нашій країні. Донецький клуб спільно з фондом Ріната Ахметова раніше виділив понад чотири мільярди гривень на благодійні потреби.

X