Зінченко був у захваті: норвезький партнер по Арсеналу неабияк здивував українця

Переглядів 9466
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Зінченко був у захваті: норвезький партнер по Арсеналу неабияк здивував українця
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Капітан лондонського Арсеналу Мартін Едегор приємно здивував своєю технікою одноклубника Олександра Зінченка у перенесеному поєдинку сьомого туру з Евертоном.

Лондонський Арсенал учора, 1 березня, на своєму полі впевнено обіграв Евертон (4:0), ця перемога дозволила «канонірам» зберегти п'ятиочковий гандикап від Манчестер Сіті, який йде другим за ними у турнірній таблиці.

Football London відзначає момент, який застав Зінченко зненацька. У матчі з «ірисками» капітан Арсеналу технічним підкатом зупинив гравця Евертона, зберігши п'ятою м'яч для своєї команди. Як повідомляє журналіст англійського видання, побачивши майстерність свого партнера Зінченко ще довго йому аплодував.

Едегор виступає за Арсенал із січня 2021 року, тоді він перейшов до лондонського клубу на правах оренди з Реала, а влітку того ж року «каноніри» викупили його контракт у мадридців за 35 млн євро.

Цього сезону Мартін провів у складі лондонського клубу 31 матч, у якому він забив дев'ять голів і зробив сім результативних передач.

26-річний Зінченко в дебютному сезоні за Арсенал провів 22 матчі, забив один гол та віддав один асист.