Зінченко, Миколенко та Малиновський отримали оцінки за вчорашні матчі: українці по-різному проявили себе

Переглядів 11373
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Зінченко, Миколенко та Малиновський отримали оцінки за вчорашні матчі: українці по-різному проявили себе
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Олександр Зінченко, Руслан Малиновський та Віталій Миколенко провели вчора матчі за свої команди. Арсенал та Евертон зустрілися протистояли один одному в АПЛ, а Марсель грав у Кубку Франції.

Руслан Малиновський вийшов в основі Марселя на програний матч 1/4 фіналу Кубка Франції з Аннесі (2:2 та 6:7 за пенальті). Загалом на полі він провів 67 хвилин та отримав за цей час оцінку в 6.8 від порталу SofaScore, що є середньою оцінкою за командою.

За час на полі Руслан зробив три удари (один у каркас), зробив три навіси, одну ключову передачу та одну успішну спробу дриблінгу.

В АПЛ зустрічалися лівий захисник Арсеналу Олександр Зінченко та лівий захисник Евертона Віталій Міколенко (4:0). Ця гра проходила у рамках перенесеного сьомого туру чемпіонату Англії.

Миколенко провів на полі весь матч та отримав середню оцінку за командою – 6.3. За час проведений на полі він виграв шість із восьми єдиноборств, зробив три відбори та виноси, а також зробив успішну спробу обіграшу.

Зінченко зіграв 82 хвилини і за цей час зробив один асист, взяв участь у четвертому голі, зробив два відбори, три ключові передачі та дві успішні спроби дриблінгу. За ці заслуги він отримав оцінку в 8.3, що є другою найкращою у команді. Найбільше у Габріеля Мартінеллі – 8.4.