«Зінченко дуже щедрий»: Шевченко поділився подробицями допомоги українця рідній країні

Переглядів 255
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«Зінченко дуже щедрий»: Шевченко поділився подробицями допомоги українця рідній країні
Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, фото: Getty Images
Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився стосовно патріотичної громадянської позиції захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Легенда українського футболу розповів про тверду думку Зінченка стосовно російсько-української війни. Починаючи з лютого, ексгравець Манчестер Сіті неодноразово достатньо жорстко висловлювався про дії окупантів.

«Олекс підвівся та висловив свої дуже жорсткі погляди проти війни. Він любить Україну та людей, ми разом із ним провели багато заходів. Спорт має неймовірну силу руйнувати бар'єри і вселяти надію під час розпачу».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Також Шевченко зізнався, що новачок Арсеналу жертвує багато коштів на благодійність.

«Ми брали участь із ним у заходах зі збору коштів. Олекс дуже щедрий та багато дає українському народу», – сказав Шевченко в інтерв'ю The Mirror.

Нагадаємо, що цього літа Зінченко перебрався з Манчестер Сіті до Арсеналу за 35 млн євро. Українець вже встиг дебютувати за червоних та відзначитися асистом у першому офіційному матчі за «канонірів» проти Крістал Пелас (2:0).

Відзначимо, що Шевченко працював разом із Зінченком під час свого перебування у збірній України в період з 2016 по 2021 рр.

X