Зінченко може возз'єднатися із екс-партнером з Ман Сіті: Арсенал планує серйозно підсилитися влітку

Переглядів 1228
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Зінченко може возз'єднатися із екс-партнером з Ман Сіті: Арсенал планує серйозно підсилитися влітку
Олександр Зінченко та Ілкай Ґюндоґан. Фото: ФК Ман Сіті
«Каноніри» не втримали свою перевагу у турнірній таблиці над Манчестер Сіті й дозволили супернику обійти їх та завоювати чемпіонство. Арсенал активно готується до наступного сезону і підбирає варіанти для посилення команди.

Як повідомляє The Athletic, «каноніри» прагнуть залучити до команди капітана Манчестер Сіті Ілкая Ґюндоґана. Артета особисто зацікавлений в цьому трансфері, оскільки працював з гравцем і добре знає його сильні сторони. Тренер Арсеналу розглядає кандидатуру Гюндогана в разі відходу Граніта Джакі.

Зміцнення півзахисту є пріоритетом, і головною ціллю північнолондонської команди залишається капітан Вест Хема Деклан Райс. Щоб додати більше креативності, Арсенал також хоче підписати Мейсона Маунта. 

Арсенал також думає про майбутнє. Ітан Нванері, 16-річний півзахисник, досі не визначився щодо свого майбутнього. Він вважається одним із найперспективніших талантів Англії, тому «каноніри» намагаються продовжити його контракт і зберегти у команді.

Нагадаємо, що Арсенал вже оформив собі путівку в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Для того, щоб повноцінно боротися на євроарені, а також в АПЛ "канонірам" потрібен якісний підбір гравців.