«Зінченко – наш найбільш технічний гравець»: реакція фанатів Арсеналу на виступ Олександра проти ПСВ

Переглядів 6123
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Зінченко – наш найбільш технічний гравець»: реакція фанатів Арсеналу на виступ Олександра проти ПСВ
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Вболівальники лондонського Арсеналу оцінили гру українського універсала Олександра Зінченка у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти ПСВ (4:0).

У середу, 20 вересня, Арсенал переміг ПСВ (4:0) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Вболівальники «канонірів» оцінили виступ українського захисника Олександра Зінченка.

Its_B_here: «Зінченко – наш найбільш технічний гравець у роботі з м'ячем, чи принаймні один з трьох».

GunnersaurusBR: «Він грав добре, робив хороші паси, мав більше простору, щоб грати невдало, і виконав завдання проти найнебезпечнішого гравця ПСВ».

India_MH12: «Зінченко і Троссард наші найкращі гравці в цьому матчі».

Hahahabud: «Сподіваюся, Зінченко стане легендою Арсеналу».

Slime_living: «Зінченко найкращий інвертований захисник у світі».

Фанати вважають, що Зінченко у матчі з ПСВ вкотре продемонстрував, чому Мікель Артета зробив ставку саме на нього, а не на конкурента Кірана Тірні, який був відправлений в оренду до Реала Сосьєдаду. Вболівальники Арсеналу усвідомлюють важливість українця для структури гри команди.

Kiinya_Y: «Арсенал має підтримувати Зінченка у формі будь-якими можливими способами. По суті він є захисником цієї команди, що робить команду авторитетною у володінні м'ячем. Якщо він отримає травму, ми повернемося до тих нещасних перших трьох виступів у сезоні». 

Ryleyjack: Я думаю, що сьогоднішній виступ Зінченка залишиться непоміченим. Українець був усюди. Зміщення в центр, перехоплення будь-що. Не здивуюсь, якщо сьогодні ввечері він з'явиться у мене на кухні».

Farmer_Boycie: Лише дурень не розуміє, чому Артета обрав Зінченка, а не Тірні. Він так багато пропонує Арсеналу на всьому полі. І його гра в обороні, звичайно, покращується». 

  • Наступний поєдинок у Лізі чемпіонів Арсенал зіграє третього жовтня проти Ланса на його полі.
  • До цього команда Зінченка на внутрішній арені проведе три поєдинки. На підопічних Артети чекають матчі АПЛ проти Тоттенгема (24.09) та Борнмута (30.09) та гра Кубку ліги з Брентфордом (27.09).