Зінченко претендує на звання кращого гравця січня: українець може отримати чергову нагороду в Англії

Переглядів 1082
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко претендує на звання кращого гравця січня: українець може отримати чергову нагороду в Англії
Олександр Зінченко. Фото: Google
Українець Олександр Зінченко може стати найкращим футболістом місяця в лондонському Арсеналі. Конкурентами українця є Нкетія, Едегор та Ремсдейл.

Гравець збірної України Олександр Зінченко знову отримав символічне визнання в Англії загалом та лондонському Арсеналі зокрема.

26-річний український футболіст опинився у четвірці претендентів на звання «Найкращий гравець команди у січні». Його суперниками в цій гонці за звання кращого є Едвард Нкетія, Мартін Едегор та Аарон Ремсдейл.

«Українець зіграв у п’яти матчах протягом січня і мав вплив у кожному з них, з'являючись усюди, допомагаючи зривати атаки суперників і розпочинати свої. За ці п’ять поєдинків він 16 разів відібрав м'яч, а точність його передач під час енергійних та пристрасних дій склала 87%», – описує гру Олександра Зінченка прес-служба поточного лідера АПЛ. 

У поточному сезоні Зінченко зіграв за Арсенал 16 матчів, у яких він відзначився одним результативним пасом.

Арсенал на даний момент з 50 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії, випереджаючи другий Манчестер Сіті на п’ять балів та ще маючи гру в запасі.

У лютому Арсенал Зінченка зіграє з Евертоном Миколенка (04.02), Брентфордом Ярмолюка (11.02), Манчестер Сіті (15.02), Астон Віллою (18.02) та Лестером (25.02).

X