Кривцов потренувався з Інтером Маямі: відео з перших занять українця в США

Переглядів 2492
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Кривцов потренувався з Інтером Маямі: відео з перших занять українця в США
Сергій Кривцов. Фото: Інтер Маямі
31-річний український захисник ФК Інтер Маямі Сергій Кривцов починає вливатися в новий для себе колетив. Українець вже почав тренуватися з новою командою.

Новоспечений український футболіст американського Інтера Маямі Сергій Кривцов, який буде виступати за команду MLS, вже встиг потренуватися з новим колективом.

Українець з новими партнерами відпрацювали різноманітні вправи під час тренування. Відео з заняття за участю Кривцова в таборі Маямі можна подивитися в цьому телеграм-каналі.

Уродженець Запоріжжя Кривцов у 2007-2010 роках виступав за запорізький Металург. Потім у 2010-2023 захисник грав за донецький Шахтар, з яким він виграв купу різних трофеїв. З 2011 року Кривцов захищав кольори збірної України. До слова, разом з національною командою України (U-19) Сергій виграв молодіжний чемпіонат Європи 2009 року.

Додамо, що президентом Інтера з Маямі є легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Девід Бекхем. А тренує нову команду Кривцова Філ Невіл, який також грав за МЮ та англійську збірну.

Додамо, що раніше Сергій Кривцов розповів, чому він прийняв рішення перейти до ФК Інтер Маямі, який виступає в MLS.