Зінченко проти Холанда та Каземіро: українець увійшов до топ-3 найкращих трансферів АПЛ

Переглядів 1624
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Зінченко проти Холанда та Каземіро: українець увійшов до топ-3 найкращих трансферів АПЛ
Олександр Зінченко. Фото ФК Арсенал
Олександр Зінченко, що виступає на позиції лівого захисника Арсенала, увійшов до списку найкращих літніх трансферів англійської Прем'єр-ліги за версією англійського видання.

Портал ESPN пропонує своїм читачам обрати найкращий трансфер АПЛ цього сезону. Усього претендентів на це звання виявилося троє:

  • Півзахисник Манчестер Юнайтед Каземіро – з Реалу за 70,65 млн. євро. В АПЛ провів 17 матчів, у яких забив два голи і зробив три асисти;
  • Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд – з Боруссії Дортмунд за 60 млн. євро. На його рахунку 23 матчі в АПЛ, 26 голів та чотири асисти.
  • Лівий захисник Арсеналу Олександр Зінченко – прийшов із Манчестер Сіті за 35 млн євро. 16 матчів у Прем'єр-лізі, один гол та один асист.

Одні з них віддавали перевагу Зінченку.

«Я сказав би, що Каземіро. У Юнайтед були проблеми цього сезону, і він буквально врятував їх і приніс багато корисного в півзахист. Холанд був гарний, але Сіті і без нього був на вершині. Зінченко теж був чудовий», – Yug Solanki.

«Чому це взагалі обговорюється? Будь ласка, ніколи більше не виявляйте неповаги до мого українського хлопчика! Він просто звір», – Owurah Jr.

Інші не розуміють, що у топ-3 робить українець.

«Що робить у цьому списку Зінченко?» – Luke Mckelvey.

Свій наступний матч Зінченко проведе у складі Арсеналу сьогодні, 25 лютого, проти Лестера. початок поєдинку о 17:00 за київським часом.