«Зінченко провів поганий матч»: журналіст розкритикував Арсенал за матч проти Манчестер Сіті

Переглядів 628
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Зінченко провів поганий матч»: журналіст розкритикував Арсенал за матч проти Манчестер Сіті
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Британський журналіст Пірс Морган, який є вболівальником Арсеналу, розкритикував гравців лондонського клубу після розгромної поразки від Манчестер Сіті (1:4).

Арсенал програв Манчестер Сіті у виїзному поєдинку 33-го туру чемпіонату Англії, який відбувся 26 квітня (1:4).

Пірс Морган, який є вболівальником лондонської команди, залишився незадоволеним діями більшості гравців, зокрема - українського захисника Олександра Зінченка.

«Сака не завдав за гру жодного удару, хоча він один із найкращих гравців Європи. Мартінеллі жодного разу не пробив, так само і Жезус. Партей провів погану гру, захист був жахливим, Олександр Зінченко провів поганий матч. Уся команда була безнадійною, і я думаю, що це пов'язано з менталітетом».

Морган вважає, що проблема Арсеналу полягає в невпевненості у своїх силах.

«Арсенал виглядав як перелякані кролики, які озирнулися і побачили зграю чемпіонів. Арсенал грав із командою, яка не тільки є чинним чемпіоном, а й вірить, що заслуговує на це і збирається виграти титул», - цитує Моргана сайт talkSPORT.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті в літнє трансферне вікно, провів за "канонірів" 31 матч, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Арсенал зіграв 33 поєдинки, набрав 75 очок і посідає перше місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Манчестер Сіті має на два залікові пункти менше, але має дві гри в запасі.