Зінченко розпочав новий рік у спортзалі: український козак готується до нових титулів

Переглядів 735
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зінченко розпочав новий рік у спортзалі: український козак готується до нових титулів
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український легіонер лондонського Арсеналу Олександр Зінченко підтримує форму, аби бути корисним своїй команді в гонці за трофеєм чемпіонату Англії.

Український футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко у себе в сторіз інстаграму опублікував фотографію зі спортзалу. На знімку українець сидить в спортзалі. Фото Зінченко підписав «2023», показуючи, що новий рік у нього починається з тренувань.

Зазначимо, що 31 грудня Арсенал Мікеля Артета виграв у Брайтона Роберто Де Дзербі з рахунком 4:2. Олександр Зінченко у цьому матчі зіграв з перших хвилин, а у другому таймі був замінений. Цікаво, що поєдинок між «чайками» та «канонірами» дивився український вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал.

Додамо, що Арсенал після переможного матчу над Брайтоном з 43 очками лідирує в АПЛ. У другого Ман Сіті 36 балів. 

Наступний матч в рамках АПЛ Арсенал зіграє на своєму полі з Ньюкаслом, який наразі іде на третьому місці в чемпіонаті Англії. Ця зустріч відбудеться третього січня. Початок поєдинку о 21:45.

Також в січні Арсенал зіграє в Кубку Англії з Оксфорд Юнайтед (дев'яте січня), з Тоттенгемом в рамках лондонського дербі (15 січня) та з Манчестер Юнайтед (22 січня).