«Зінченко – сенсація та лідер»: екс-гравець Челсі у захваті від гри українського захисника Арсеналу

Переглядів 2038
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Зінченко – сенсація та лідер»: екс-гравець Челсі у захваті від гри українського захисника Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Колишній футболіст Челсі та Бенфіки Скотт Мінто, який зараз працює спортивним експертом, високо оцінив внесок Олександра Зінченка у гру та результати лондонського Арсеналу цього сезону.

Мінто зізнався, що захоплюється Зінченко, хоча той і не був на перших ролях під час виступу за Манчестер Сіті.

«Зінченко – сенсація. Щоразу, коли я чую, як він каже, ви не можете зрозуміти, що відбувається у його голові. Адже багато трапляється на його батьківщині, і це ще більша заслуга хлопця.

Але навіть якщо відкинути це убік, чого не можна робити, Зінченко – переможець. Він не був гравцем основи у команді Пепа Гвардіоли, але приніс цей переможний менталітет разом із Габріелем Жезусом. Вважаю Зінченка лідером».

Також Мінто оцінив роботу Зінченка на тренуваннях.

«І у щоденних тренуваннях, які ми не бачимо, а спостерігаємо лише у день матчу, він має здібності, а також менталітет, який демонструє своїм товаришам за командою. Те, як він тренується – це чудово», — цитує Мінто talkSPORT.

26-річний Зінченко цього сезону провів за Арсенал у всіх турнірах 25 матчу, забив один м'яч і зробив дві результативні передачі.

Нагадаємо, що Арсенал має у своєму активі 66 очок і зберігає перевагу над Манчестер Сіті у п'ять пунктів, продовжуючи очолювати турнірну таблицю АПЛ.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Зінченка зіграє на своєму стадіоні проти Крістал Пелас. Матч пройде 19 березня і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

X