Зінченко у топ-5: кривдник збірної України очолив рейтинг найкращих гравців Арсенала

Переглядів 3774
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Зінченко у топ-5: кривдник збірної України очолив рейтинг найкращих гравців Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Всесвітньо відомий портал Goal публікувало рейтинг найкращих футболістів лондонського Арсеналу. Олександр Зінченко присутній на провідних позиціях.

На думку Goal, найкращим гравцем Арсеналу в нинішньому сезоні Букайо Сака, який минулого вікенду зробив гол плюс асист в матчі кваліфікації Євро-2024 Англія – Україна (2:0).

Також високі оцінки (9 із 10) отримали капітан Арсенала Мартін Едегор, Томас Партей і Габріел Мартінеллі. Наш Олександр Зінченко розмістився на п'ятій позиції.

Топ-10 найкращих гравців Арсеналу нинішнього сезону

  1. Букайо Сака 9/10
  2. Мартін Едегор 9/10
  3. Томас Партей 9/10
  4. Габріель Мартінеллі 9/10
  5. Олександр Зінченко 8/10
  6. Габріел Магальяйнс 8/10
  7. Вільям Саліба 8/10
  8. Леандро Троссард 8/10
  9. Граніт Джака 8/10
  10. Бен Вайт 8/10

Оглядачі Goal відзначають лідерські здібності Зінченка, який у дебютному сезоні в складі Арсенала вийшов на новий рівень.

«Перехід Зінченка з Манчестер Сіті в цьому сезоні перетворив Арсенал з тактичної точки зору. Він привносить у команду так багато нового не тільки на полі, а й за його межами, де він став справжнім лідером. 

Його виступи у важливих матчах, таких як виїзна гра з Тоттенгемом і домашній матч із Манчестер Юнайтед були просто феноменальними», – пояснює свій вибір Зінченка Goal.

Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті влітку минулого року, підписавши контракт до 30 червня 2026 року. Портал Тransfermarkt оцінює гравця в 40 мільйонів євро.

У складі лондонської команди 26-річний українець провів 27 матчів, забив один м'яч і зробив два асисти.