Зінченко в захваті від тренера Арсенала: як змінився Артета з появою українця в таборі «канонірів»

Переглядів 807
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Зінченко в захваті від тренера Арсенала: як змінився Артета з появою українця в таборі «канонірів»
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник Арсенала Олександр Зінченко поділився враженнями від роботи під керівництвом головного тренера «канонірів» Мікеля Артети, якого добре знає з часів Манчестер Сіті.

Зінченко в інтерв'ю Sky Sports розповів, як змінився Артета з того часу, коли пішов працювати в Арсенал, щоб повернути лондонців на провідні позиції в Англії та Європі.

«Я був здивований, коли потрапив до команди. Він, очевидно, вдосконалився з того часу, коли я востаннє бачив його в Ман Сіті. Мікель був готовий бути головним тренером з першого дня.

Кожна його порада була дуже важливою, це саме те, що хоче почути кожен гравець, особливо молодий. Я не сумніваюсь, що він і надалі розвиватиметься як тренер», – підкреслив Зінченко.

Нагадаємо, Зінченко в дебютному сезоні за Арсенал відіграв дев'ять поєдинків у всіх турнірах, на його рахунку одна гольова передача.

Нагадаємо, що Арсенал посідає перше місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 37 очок, випереджаючи чинного чемпіона Манчестер Сіті на п'ять очок. Чемпіонат Англії поновиться 26 грудня.