Зірки Реала хочуть бачити Луніна основним: Анчелотті цікава думка лідерів роздягальні

Переглядів 1130
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Зірки Реала хочуть бачити Луніна основним: Анчелотті цікава думка лідерів роздягальні
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Головний тренер Реала Карло Анчелотті попросив футболістів своєї команди висловити свою думку про те, хто з двох воротарів заслуговує на місце у складі.

Андрій Лунін і Кепа Аррісабалага конкурують між собою за місце в стартовому складі Реала за відсутності травмованого голкіпера Тібо Куртуа.

Видання Defensa Centra стверджує, що Анчелотті попросив гравців Реала зробити вибір між двома воротарями.

«Італієць розпитував гравців про воротарів і про те, якими вони бачать їх на тренуваннях, і отримав несподівану відповідь про Луніна. Йому сказали, що українець, «напевно», перебуває у своїй найкращій формі. Відповідь, яка продовжує збільшувати сумніви італійця в тому, що робити з воротарем», – йдеться в повідомленні.

  • 24-річний Лунін провів у поточному сезоні дев'ять матчів у всіх турнірах (з них чотири – на «нуль») і пропустив шість голів.
  • 29-річний Аррісабалага перейшов у Реал і Челсі в серпні на правах оренди до кінця поточного сезону і провів 15 матчів (сім – на «нуль»), у яких пропустив 12 голів.
  • Реал зіграв 18 поєдинків, набрав 45 очок і посідає перше місце в турнірній таблиці Прімери, випереджаючи Жирону Віктора Циганкова та Артема Довбика за додатковими показниками.