Зірки спорту, що зрадили Україну: Тимощук, Ломаченко та інші спортсмени, які перейшли на сторону ворога

Переглядів 43600
Артем Жилінський Артем Жилінський
10 голосів
Зірки спорту, що зрадили Україну: Тимощук, Ломаченко та інші спортсмени, які перейшли на сторону ворога
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Анатолій Тимощук став яскравим прикладом зрадника України. Але він не єдиний спортсмен, який перейшов на сторону ворога. Ми вирішали загадати спортсменів, які зайняли проросійську позицію до та після повномастабного вторгення в Україну.
Найбільшим розчаруванням став дуже відомий український футболіст, який захищав кольори національної збірної України, був гравцем донецького Шахтаря та Баварії Тимощук. Після повномасштабного вторгнення росії він продовжував працювати у Зеніті помічником головного тренера. Варто зазначити, що Тимощук не покинув росію, як це зробили Ярослав Ракицький та Андрій Воронін.

А 11 березня 2022 року УАФ позбавила Тимощука тренерської ліцензії рівня Pro, державних нагород, національних футбольних титулів та виключила гравця з офіційного реєстру футболістів збірної України.

«Це просто повний дятел. Він проміняв свою країну. Можна навіть сказати свою сім'ю. Його батько в Луцьку в територіальній обороні, а ця падла сидить у Пітері... і заробляє гроші», - цитує колишнього футболіста збірної України Олександра Алієва Тabloid.

Варто зазначити, що рух ЧЕСНО включив Ломаченка до реєстру держзрадників. Після 24 лютого боксер так відкрито і не назвав РФ агресором та країною, яка вбиває українців, хоча вступив до одеської ТРО та розповідав у США про війну.

Проте 31 грудня екс-чемпіон світу Ломаченко опублікував у соцмережах відео із проповіддю митрополита Лонгіна, який є архієреєм української православної церкви московського патріархату.

На відеозаписі Лонгін говорить про те, що Україна розпочала війну проти бога, церкви та українського народу.

Інші спортсмени, які перейшли на сторону ворога

  • Геннадій Красильников — коректував вогонь;
  • Максим Василенко — хотів георгіївську стрічку;
  • Микита Сазонов — втік зі зборів в росію;
  • Сергій Карякін — фанат Путіна;
  • Микола Куксенков — писав лист Путіну;
  • Марина Голядкіна — вважає, що Україна вісім років бомбила Донбас.