Зміни у тренерському штабі Зорі: дві легенди клубу залишили команду ван Леувен

Переглядів 460
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Зміни у тренерському штабі Зорі: дві легенди клубу залишили команду ван Леувен
Патрік ван Леувен. Фото: Зоря
Помічники нідерландського головного тренера луганської Зорі Патріка Ван Леувена Микита Каменюка та Джаба Ліпартія залишили тренерський штаб Зорі.

Каменюка входив до штабу Ван Леувена з липня 2022 року і обіймав посаду асистента головного тренера. Раніше з літа 2020 року він працював асистентом головного тренера в команді U-19 луганчан. Ліпартія працював у структурі Зорі з 2022 року. У штабі Ван Леувена він обіймав посаду тренера команди.

Про те, що ці фахівці покинули клуб, повідомляє інформаційний сайт уболівальників Зорі. Ресурс подякував Каменюку та Ліпартії за роботу і побажав їм усіляких успіхів. На офіційному сайті клубу Каменюку та Ліпартію вже прибрали із розділу тренерського штабу команди.

Нагадаємо, що обидва тренери є колишніми футболістами Зорі. Каменюка виступав у складі цієї команди з перервами з 2004 по 2020 рік. Сумарно він відіграв за клуб 350 матчів у всіх турнірах.

Каменюка двічі вигравав бронзові медалі чемпіонату України, а також один раз доходив до фіналу Кубка країни із Зорею.

Ліпартія була у складі команди з 2011 по 2017 рік. На його рахунку 161 поєдинок за луганців. Він один раз вигравав із Зорею бронзові медалі УПЛ і один раз виходив у фінал Кубка країни.

Зоря пішла на зимову перерву на четвертому місці в УПЛ. В активі команди 28 набраних очок після 15 зіграних поєдинків.

X