«Знаю, як важко, коли тебе просто викидають»: Севідов розповів, хто підтримав його після дискваліфікації

Переглядів 836
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Знаю, як важко, коли тебе просто викидають»: Севідов розповів, хто підтримав його після дискваліфікації
Олександр Севідов. Фото: Google
Колишній тренер Карпат, Маріуполя та низки інших клубів УПЛ Олександр Севідов, якого довічно відсторонили від футбольної діяльності, розповів про підтримку спортивного директора Дніпра-1 Євгена Краснікова.

Олександр Севідов розповів, що після цього рішення його підтримав лише спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков.

«Єдина людина, яка мені з футбольної спільноти мені написала і зателефонувала - це Красніков. Він сказав: «Саня, я через це пройшов. Я знаю, як важко, коли тебе просто викидають. Ніхто не розбирається, правий ти чи неправий». Хтось же повинен бути винен».

Севідов сподівається, що після зміни керівництва в УАФ його справу буде переглянуто, і він отримає пом'якшення покарання.

«Я дуже сподіваюся, що новий голова УАФ зможе пом'якшити покарання. Я знаю дуже давно Краснікова. Це найкращий менеджер в Україні, який може зібрати команду з нуля. Він уже не раз це доводив. На нього багато бруду виливалося, виливається і буде виливатися», - сказав Севідов у програмі ТаТоТаке.

Спортивний арбітражний суд у Лозанні 17 квітня 2023 року залишив без зміни вирок Апеляційного комітету УАФ, згідно з яким Олександра Севідова довічно відсторонили від футболу за організацію договірних матчів у ПФК Суми.

Нагадаємо, що Севідов з 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта в ПФК Суми.

X