«Знаю, який Ракіцький патріот»: Селезньов відреагував на критику на адресу гравця Шахтаря

Переглядів 2488
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Знаю, який Ракіцький патріот»: Селезньов відреагував на критику на адресу гравця Шахтаря
Євген Селезньов та Ярослав Ракіцький. Колаж: FanDay
Колишній нападник донецького Шахтаря Євген Селезньов прокоментував повернення захисника Ярослава Ракіцького до України після трьох років виступів у складі російського Зеніту.

Ярослав Ракіцький у січні повернувся у донецький Шахтар. Раніше український захисник упродовж трьох років виступав у складі команди з країни-агресора – Зеніту, за що отримував масу критики від уболівальників.

Після переходу Ракіцького до донецького клубу в українській футбольній громадськості розділилися думки про гравця. Багато вболівальників продовжили критикувати українця, звинувачуючи його у відсутності патріотичної позиції.

Нападник Міная Євген Селезньов прокоментував повернення Ярослава в Україну в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

«Дуже радий за Ракіцького. Я не дуже хочу, щоби щось говорили негативне, бо знаю, який він патріот, яка людина і що робить для країни», – сказав Селезньов.

33-річний Ракіцький виступав за Зеніт з 2019 по 2022 рік, але достроково розірвав свій контракт із російським клубом після початку повномасштабної війни в Україні. У першій частині цього сезону Ярослав захищав кольори турецького Адана Демірспора.

Раніше 37-річний Селезньов був одноклубником Ракіцького у донецькому Шахтарі.

X