«Знову будуть пику кривити»: Франков відреагував на перемогу Динамо над Арісом

Переглядів 3502
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Знову будуть пику кривити»: Франков відреагував на перемогу Динамо над Арісом
Динамо – Аріс. Фото: Динамо
Динамо у серії пенальті обіграло Аріс (2:1, пен. 6:5) у відборі до Ліги конференцій. Відомий журналіст Артем Франков відреагував на успіх киян проти грецької команди.

У четвер, 17 серпня, Динамо у Бухаресті обіграло Аріс із рахунком 2:1, а після цього у серії пенальті перемогло греків 6:5. Завдяки цьому кияни вийшли до плей-оф раунду кваліфікації до Ліги конференцій.

Відомий український журналіст Артем Франков прокоментував цей успіх столичної команди.

«Все дуже просто: багато хто знову будуть пику кривити, згадуючи виходи в півфінал ЛЧ. Усвідомлення свого місця в реаліях і вміння радіти сьогодні – найнеобхідніша і найпотрібніша штука!

І повірте вже, я знаю про що говорю: під цими моїми словами Лобановський підписався б обома руками...», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що у наступному раунді киянам буде протистояти турецький Бешикташ. Матчі пройдуть 24-го та 31 серпня. Початок о 20:00.
  • В УПЛ Динамо зіграє в суботу, 19 серпня, проти Чорноморця. Початок о 17:00.
  • Біло-сині під керівництвом Валерія Лобановського грали у півфіналі Ліги чемпіонів у сезоні 1998/1999 років. Це був єдиний український клуб, який досяг такої стадії головного єврокубка.
  • Тоді Динамо протистояло Баварії і вдома зіграло з німцями 3:3, проте у Мюнхені гранд Бундесліги переграв команду Лобановського із рахунком 1:0.