«Зорі по силам обіграти Шахтар»: Русин впевнений, що його команда нині одна із найсильніших в України

Переглядів 1293
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Зорі по силам обіграти Шахтар»: Русин впевнений, що його команда нині одна із найсильніших в України
Назарій Русин. Фото: пресслужба ФК Зоря
Вихованець львівської футбольної школи, форвард луганської Зорі Назарій Русин, вірить в силу своєї команди і те, що «мужикам» під силу здолати Шахтар в очному протистоянні.

Форвард луганської Зорі Назарій Русин рішуче налаштований на заключні матчі української Прем'єр-ліги. Насамперед на протистояння з поточним лідером чемпіонату донецьким Шахтарем.

Ексгравець Динамо впевнений, що його нинішній команді під силу не лише попсувати нерви команді Ігоря Йовічевича, а й здолати «гірників». Про це Русин розповів в інтерв'ю сайту вболівальників Зорі zoryafc.com.

«Безперечно. Ми це доводимо своєю грою. Зоря – один із найсильніших клубів України. Подивимося, хто з нас сильніший. Ми у кожному поєдинку граємо на перемогу», — так коротко, проте максимально зрозуміло відповів Назарій Русин на питання чи до снаги його команді переграти Шахтар.

Загалом, Русин був небагатослівним і на питання чи спілкується він з кимось із гравців Шахтаря особисто відповів теж дуже лаконічно.

«Я знайомий лише із Богданом Михайличенком».

Нагадаємо, що центральний матч 28-го туру української Прем'єр-ліги Зоря – Шахтар буде зіграно найближчої середи, 24 травня.

Початок гри о 17:00 за київським часом.