Зоря готується до УПЛ та єврокубків: луганський клуб подовжив контракт з двома вихованцями Шахтаря

Переглядів 2776
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Зоря готується до УПЛ та єврокубків: луганський клуб подовжив контракт з двома вихованцями Шахтаря
Богдан Бутко. Фото: Google
Новий головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович налаштований максимально зберегти минулорічний склад команди на новий сезон. Свої трудові угоди з клубом вже продовжили Богдан Бутко та В'ячеслав Чурко.

Не вдалося зберегти тренера, потрібно зберегти принаймні кістяк команди.  Мова про бронзового призера УПЛ 2022/2023 луганську Зорю. 

Днями команду офіційно очолив новий головний тренер Ненад Лалатович і, схоже що, серб вже почав формувати склад з яким буде штурмувати нові вершини в чемпіонаті та єврокубках. 

Так стало відомо, що нові трудові угоди було укладено з ключовими виконавцями Зорі часів Патріка ван Леувена: захисником Богданом Бутком та півзахисником В’ячеславом Чурком. Про це інформує пресслужба Зорі.

Щоправда про терміни нових контрактів гравців, ні слова. 

«Безумовно, робота буде тривати далі. Запевняємо, що обов’язково будуть й новачки, які допомагатимуть нашій команді в цьому сезоні 2023-2024», – також йдеться в повідомленні представників пресслужби Зорі.

  • В сезоні 2022/2023 Богдан Бутко провів за Зорю 25 матчів: два голи, дві результативні передачі.
  • В’ячеслав Чурко в минулому сезоні відіграв у футболці луганського клубу 16 ігор: два голи, дві результативні передачі.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: