Зоря перемогла Університатю в Лізі конференцій: відео красивого голу з кутового від команди ван Леувена

Переглядів 464
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Зоря перемогла Університатю в Лізі конференцій: відео красивого голу з кутового від команди ван Леувена
Зоря проти Університаті, фото: ФК Зоря
Зоря зіграла перший еврокубковий матч в сезоні 2022/2023. В дебютній офіційній грі в 2022 році луганчани в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій протистояли Університаті.

Дебют Патріка ван Леувена в якості головного тренера Зорі прийшовся на еврокубкову баталію. Чорно-білі на польській «Арені Люблін» зійшлися з румунською Університатею.

Перший тайм залишився за Зорею. Підопічні ван Леувена більше і точніше били по воротам суперника. Непогані моменти були у Єгора Назарини, Владислава Кабаєва та Сергія Булеци. Але десь трохи не вистачало влучності, а десь рятував голкіпер «студентів». Як підсумок першої 45-хвилинки – нічия.

Але початок другої половини зустрічі для Зорі вийшов просто чудовим. На 56-й хвилині В’ячеслав Чурко зробив подачу з кутового, яку точно замкнув Денис Нагнойний. Цей точний удар захисника чорно-білих став єдиним і переможним у зустрічі. Арбітр зафіксував перемогу Зорі з рахунком 1:0.

Нагадаємо, що матч-відповідь пройде 11 серпня у Крайові. Переможець пари у раунді плей-офф відбору Ліги конференцій зіграє проти кіпрського АЕК Ларнака чи сербського Партизану (сьогодні АЕК переміг Партизан з рахунком 2:1).

X