Зоря та Олександрія не виявили сильнішого у матчі УПЛ: команда Ротаня піднялася у зону Ліги чемпіонів

Переглядів 609
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Зоря та Олександрія не виявили сильнішого у матчі УПЛ: команда Ротаня піднялася у зону Ліги чемпіонів
Фото: УПЛ
В стартовому поєдинку четвертого туру української Прем’єр-ліги Зоря та Олександрія розписали безгольову нічию. Луганський клуб оформив ювілейну, 140 нічию, в еліті вітчизняного футболу.

Багато боротьби  (17 фолів на дві команди ), багато міцних чоловічих слів, які дуже якісно було чути під час трансляції (бідолашні українські діточки, що дивляться матчі УПЛ з татусями) і обмаль реальних гольових моментів (нуль ударів у площину!). Все це про перебіг подій на полі в першому таймі поєдинку між луганською Зорею та Олександрією.

Сонце, що поволі лягало за горизонт на лівому березі Києва, змушувало ще більше позіхати…

Не багато цікавішим видався і тайм номер два, нажаль. І в якийсь момент гри, не витримав безпорадності в діях своїх підопічних навіть виважений Руслан Ротань та жбурнув об газон пляшку з водою. Було від чого: безвиграшна гостьова серія Олександрії триває вже чотири гри поспіль.

Хоча всі шанси забити й потішити тренера мав Джевані, але не зумів зловити м’яч на ногу після класного флангового пасу і геть не по-бразильськи пробив повз ворота.

А на 91 хвилині в поперечину, ударом зі штрафного, зацідив Владислав Калитвинцев. Але, але, але… Зрештою два «булики» на табло так і продовжили висіти, аж поки його не вимкнули.

Україна. Прем’єр-ліга.

4-й тур

Зоря – Олександрія 0:0 (0:0)

  • В наступному турі луганська Зоря поїде на Закарпаття, де 27 серпня зіграє проти місцевого Минаю.
  • Олександрія в п'ятому турі УПЛ вдома прийматиме житомирське Полісся. Гру заплановано на 26 серпня.
  • П'ятий тур української Прем’єр-ліги продовжиться завтра ще трьома поєдинками: Верес – Ворскла (15:00), Металіст 1925 – Минай (17:00) та Рух – Колос (19:00).