Зоря здобула третю підряд перемогу на зборі: успіх команді Лалатовича приніс ексдинамівський дует

Переглядів 1363
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Зоря здобула третю підряд перемогу на зборі: успіх команді Лалатовича приніс ексдинамівський дует
Назарій Русин. Фото: Зоря
Луганська Зоря провела третій матч в рамках передсезонної підготовки проти словацької команди Земплін. Підопічні Ненада Лалатовича здобули мінімальну перемогу.

Зоря обіграла словацький Земплін у контрольному матчі із рахунком 2:1. Це вже третя поспіль перемога луганської команди цього літа на передсезонці у Польщі.

У першому таймі команди обмінялися голами. За український клуб на п'ятій хвилині забив форвард Назарій Русин, який став найкращим бомбардиром Зорі минулого сезону.

Перемогу підопічним Ненада Лалатовича приніс Денис Антюх, який у другому таймі реалізував пенальті. Це сталося на 56-й хвилині гри.

  • Раніше повідомлялося, що англійський клуб з амбіціями зацікавлений у підписанні Русина, який є вихованцем київського Динамо за яке забив дев'ять голів та віддав три асисти в 41 грі.
  • З серпня 2022 року Назарій став повноцінним гравцем Зорі. Минулого сезону нападник став кращим бомбардиром команди, забивши 13 голів та віддав шість асистів у 30 поєдинках.
  • Transfermarkt оцінює гравця збірної України у два мільйони євро, а контракт форварда з Зорею чинний до 30 червня 2025 року.
  • Антюх також раніше був у Динамо, а саме з 2021-го по 2022 роки, після чого перейшов до луганського клубу.
  • У складі киян він провів чотири матчі.
  • Раніше Зоря обіграла Сталь Мелець (1:0) та Ресовію (4:2).