Зосереджений Мудрик перед Ліверпулем: українець вперше з Челсі вирушив на виїзний матч

Переглядів 688
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зосереджений Мудрик перед Ліверпулем: українець вперше з Челсі вирушив на виїзний матч
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Для Михайла Мудрика сьогоднішній матч з Ліверпулем на виїзді буде одним із найважливіших у кар'єрі, тому що він дебютує за Челсі на найвищому рівні в рамках центрального поєдинку АПЛ.

Сьогодні, 21 січня, в рамках 21 туру Англійської Прем’єр-ліги Челсі на стадіоні «Енфілд» зіграє з Ліверпулем.

Аналітики прогнозують, що в цьому матчі в основі лондонців вийде на поле українець Михайло Мудрик. Також наставник Челсі Грем Поттер заявив, що Мудрик у грі з Ліверпулем дебютує за Челсі.

Напередодні поєдинку з мерсисайдцями Михайло Мудрик у компанії зірок Челсі тренувався та готувався до важливої зустрічі. Твіттер лондонців запостив фотографію зосередженого Мудрика та розслабленого Тіагу Сілви перед поєдинком з Ліверпулем.

Також прес-служба Челсі опублікувала відео, як лондонська команда виїжджає до Ліверпуля на виїзну зустріч АПЛ. На відео видно, як зосереджено Михайло Мудрик крокує до автобусу «аристократів». Головним героєм на відео є Мейсон Маунт, який поводить себе як лідер та з усіма жартує.

Зазначимо, що Ліверпуль і Челсі зараз знаходяться у кризовому стані. Команди у турнірній таблиці АПЛ посідають не ті місця, на яких їх звикли бачити фанати. Мерсисайдці та лондонці розташувалися по сусідству. Маючи по 28 очок, колективи Юргена Клоппа та Грема Поттера ідуть на дев’ятому-десятому місцях чемпіонату Англії, відстаючи від першого лондонського Арсенала аж на 19 балів.

Матч Ліверпуль – Челсі розпочнеться о 14:30 за київським часом.