Зозуля та Лунін на Євробаченні: відомі українські футболісти відвідали відкриття конкурсу, фото моменту

Переглядів 1262
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Зозуля та Лунін на Євробаченні: відомі українські футболісти відвідали відкриття конкурсу, фото моменту
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Форвард Райо Махадаонда Роман Зозуля та голкіпер мадридського Реалу відвідали захід відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2023, що проходить у Великій Британії.

Конкурс Євробачення-2023 мав відбутися в Україні цього року, але через російську агресію його перенесли до Великобританії, яка минулого року посіла друге місце. Це сталося після того, як гурт Kalush Orchestra здобув перемогу на конкурсі.

Захід відкриття відвідав форвард Райо Махадаонда Роман Зозуля, який опублікував про це допис у себе на сторінці в Facebook.

«Мав честь отримати запрошення від посла Великої Британії Г’ю Елліотта на присвячений відкриттю Євробачення захід, який організували Посольство України в Іспанії спільно з Посольством Британії. 

Тішить, що була можливість обговорити подальшу тісну співпрацю з посольством Британії щодо допомоги та підтримки України. Зустрівся з представниками громади, познайомився з різними активними діячами»? - прокоментував Зозуля у Facebook.

Також Роман відмітив, що йому приємно відчувати підтримку України за що, він висловив подяку дипломатам Великої Британії.

Роман Зозуля, Андрій Лунін. Фото: Facebook Романа Зозулі

На фото, які опублікував Зозуля можна помітити, що компанію йому склав інший відомий українських футболіст Андрій Лунін.

Нагадаємо, що від України, як переможця тогорічного Євробачення виступає дует Tvorchi, який автоматично потрапив у фінал.

Лунін цього сезону відіграв у 12 матчах за мадридський Реал у всіх турнірах. Зозуля провів 15 ігор у складі Райо Махадаонда, в яких забив один гол.