ГРАНДИ КРОКУЮТЬ ДАЛІ

Переглядів 157
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
«РЕАЛ», ПСЖ І «ЧЕЛСІ» — ЧЕРГОВІ УЧАСНИКИ ПЛЕЙ-ОФ

Злива забитих м’ячів, нові учасники стадії плей-оф — усе це сталось у 5-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.

У групі «В» головну інтригу закрутив поєдинок у Турині між «Ювентусом» і «Копенгагеном». Підопічні Антоніо Конте, які досі ризикують не потрапити до наступної стадії, здобули надважливу перемогу над упертим данським клубом. Героєм «старої синьори» став Артуро Відаль, який оформив хет-трик. Отож команда, яка вийде з групи з другого місця, визначиться в останньому матчі між «Галатасараєм» і «Ювентусом». Перше ж місце за собою забронював мадридський «Реал», який без проблем переміг турецький клуб — 4:1.

Перед останнім туром залишилась інтрига і в групі «С». Перемігши «Андерлехт» на виїзді 3:2, «Бенфіка» вийшла на другу позицію перед завершальним ігровим днем. Неабияк португальцям у цьому допомогли футболісти ПСЖ, які переграли «Олімпіакос». Команда Лорана Блана достроково вийшла з групи з першого місця. Отже, маємо наступну картину — португальський і грецький клуби перед очним побаченням у останньому турі мають однакову кількість очок. Саме між ними й буде розіграна друга перепустка до плей-оф.

Натомість усе доволі просто в групі «D»: «Баварія» та «Ман Сіті», які давно гарантували собі участь у плей-оф, знову переграли своїх опонентів — московський ЦСКА (3:1) і чеську «Вікторію» (4:2) відповідно.

У групі «Е» «Челсі» також гарантував уболівальникам лігочемпіонівську весну. Проте це стало можливо завдяки нічийному результату між «Стяуа» та «Шальке». Що стосується лондонців, то вони примудрились удруге програти «Базелю». Тепер саме швейцарці та німці з’ясовуватимуть, хто вийде з другого місця.

Натомість шалена інтрига в квартеті «F». Одразу три клуби мають шанси на вихід до наступної стадії. «Арсенал» без проблем переграв «Марсель» — 2:0, а дортмундська «Боруссія» була сильнішою за «Наполі».

Не змінилася ситуація в групі «G». «Атлетико», якому вже нічого не потрібно, зіграв унічию із «Зенітом», а «Порту» сенсаційно розійшовся миром із «Аустрією». В останньому турі друге місце розіграють саме росіяни та португальці.

Сенсація сталася у групі «Н» — амстердамський «Аякс» на своєму полі переміг «Барселону» — 2:1, і тепер команда де Бура в останньому турі вирішить із «Міланом», хто гідний участі в плей-оф.

Володимир БОБИР.

X