Хмельницьке «Динамо»: бути чи не бути?

Переглядів 205
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Майбутнє команди Вадима Крохана й досі туманне

Сюжет негараздів хмельницького «Динамо» заплутаний уже настільки, що, здається, наразі навіть самі очільники команди не знають, чи збереже їхнє дітище прописку в професійному футболі, чи ні. Так, 13 листопада на багатьох спортивних інтернет-порталах укотре з’явилася інформація щодо зняття команди з чемпіонату. Однак подібна тема виникала впродовж сезону, а динамівці й досі продовжують грати. Відтак «УФ» вирішив звернутися до ПФЛ та президента хмельничан Валерія Крохана, щоби отримати бодай якісь пояснення з даного приводу.

Виконавчий директор ПФЛ Сергій Макаров: «Проблема «Динамо» в тому, що вони не заплатили ні копійки. Тобто, внесок за участь у турнірі не оплачений. Фактично це означає, що їх не можна було допускати до участі в змаганні. Спочатку їм пішли назустріч, вони начебто заручилися підтримкою губернатора й мали із часом погасити всі борги, проте віз й нині там. Тому їм поставили крайній термін розрахуватися з боргами — до 14 листопада. Якщо сьогодні (розмова відбулася вранці 14 листопада. — Р. К.) Хмельницький не вирішить даної проблеми, ми розпочнемо процедуру зняття команди із чемпіонату. Щоправда, таке рішення може ухвалити лише КДК, засідання якого відбудеться, вочевидь, наступного четверга. Таким чином, як мінімум, ще один поєдинок динамівці провести зможуть».

Президент «Динамо» (Хмельницький) Валерій Крохан: «Наразі не можу нічого сказати. До кінця дня (14 листопада. — Р. К.) усе має вирішитися».

Судячи з усього, динамівська сага закінчиться або 14 листопада, або продовжиться до 27 числа, коли орієнтовно й відбудеться засідання КДК. Є й третій варіант, за яким у «біло-синіх» з’являться-таки гроші й вони продов­жать подальші виступи в другій лізі. Сподіваємося, розв’язка історії вже не за горами.

Роман КИРІЄНКО.

X