Перша ліга

«Карпати будуть в УПЛ – з Тлумаком або без»: тренер «зелено-білих» підсумував нічию з Оболонню

Переглядів 3810
Олександр Карпенко
0 голосів
Андрій Тлумак. Фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Андрій Тлумак підбив підсумки сьогоднішнього матчу восьмого туру чемпіонської групи Першої ліги проти Оболоні (1:1), який проходив у Львові.

Карпати не змогли переграти Оболонь, щоб зберегти мінімальні шанси випередити МФК Металург, який розійшовся миром з Нивою Т (1:1) та зіграє у перехідних матчах за право вийти в УПЛ.

Тлумак після матчу дав зрозуміти, що прийме будь-яке рішення керівництва клубу, Наставник відповів хейтерам, які накинулися на тренера після того, як команда пролетіла повз перехідні матчі.

«Карпати будуть в УПЛ. З Тлумаком або без Тлумака – це вирішувати керівництву. Ми дуже швидко забуваємо історію. Три роки тому, коли ми розпочали роботу, нічого не було – ні м'яча, ні фішки, ні маніжки, ні автобуса, ні стадіону, ні бази. І жодного футболіста. Ми виконали величезну роботу, і мені прикро, що такий потік критики на мене вилився. І за що? За те, що я відновив Карпати?»

Наставник взяв на себе відповідальність за провальну кінцівку весняної частини.

«Ми за три роки вперше помилилися. Я беру відповідальність на себе, що ми не вийшли до УПЛ. Так сталося, що ми оступилися за крок до УПЛ. Але я думаю, що такої чорної критики не заслужив. Чому не вийшли? Минулого року провалили трансфери, зараз знову не вгадали з трансферами. Згоден, тут є моя вина».

Раніше «Український футбол» підготував великий матеріал про Полісся, яке в ранзі чемпіона Першої ліги зіграє в наступному сезоні УПЛ.

Також «Український футбол» зробив великий матеріал про Оболонь, яка з другого місця вийшла до УПЛ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт