Ексклюзив

Майбутнє ПФК Звягель: стало відомо, що чекає на клуб у зв'язку з появою Полісся-2

Переглядів 4683
Артем Жилінський
3 голоси
Гравці ПФК Звягель. Фото: Facebook
Через створення Полісся-2 виникло багато питань щодо участі ПФК Звягель у новому сезоні, адже клуб тісно пов’язаний із Поліссям. Сайт «Український футбол» дізнався подальшу долю клубу.

Як стало відомо сайту «Український футбол», ПФК Звягель продовжить отримувати підтримку генерального партнера BGV Group, незважаючи на те, що ФК Полісся збирається заявити свій резервний склад на Другу лігу 2024/25. Більше дізнатися про юридичну співпрацю Полісся та ПФК Звягель можна в нашому ексклюзивному інтерв’ю із президентом друголігового клубу Дмитром Костюком.

Цікаво, що  ПФК Звягель має приблизно десять гравців, які належать Поліссю. Після завершення сезону їхню долю визначать тренерські штаби та спортивні дирекції двох клубів – хтось отримає ігрову практику в Полісся-2 в Другій лізі, хтось продовжить виступи за ПФК Звягель.

Вендел і Томадзото точно поїдуть на збори із першою командою Полісся. Більше дізнатися про створення другої команди Полісся можна в нашому ексклюзивному інтерв’ю із віце-президентом житомирського клубу Володимиром Теслею.

Головне, в чому нас запевнили джерела, наближені до керівництва двох клубів, ПФК Звягель точно продовжить виступи в чемпіонаті України з футболу. Існуванню клубу нічого не загрожує.

  • Полісся має у своєму активі 50 балів та посіло п'яте місце в УПЛ, що гарантувало кваліфікацію у Лізі конференцій.
  • ПФК Звягель посів третє місце у Другій лізі цього сезону і зіграє з Хустом у перехідних матчах за право потрапити до Першої ліги. Перший матч відбудеться 1 червня, а другий рівно за тиждень.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт