Збірна України з футболу

«Це ви так бачите. Хочете, щоб він був як Мессі?»: відео перепалки Реброва з журналістом через Мудрика

Переглядів 2231
Данило Моісеєнков
4 голоси
Сергій Реброва та Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Головний тренер збірної України Сергій Ребров після перемоги над Північною Македонією (2:0) став на захист Михайла Мудрика у перепалці з журналістом.

У суботу, 14 жовтня, збірна України у Празі обіграла Північну Македонію із рахунком 2:0 в матчі кваліфікації до Євро-2024.

На післяматчевій пресконференції головному тренеу української команди Сергію Реброву поставили провокаційне питання щодо виступу Михайла Мудрика.

«Хотів би у вас спитати на рахунок Мудрика: сьогодні він не реалізував багато моментів, які в нього перспективи взагалі? В Челсі в нього йде не дуже добре, в збірній як ви бачите теж».

Відео моменту:

Не вдалось завантажити відео.

Спеціаліст у відповідь став на захист 22-річного вінгера та запевнив, що у нього ще усе попереду.

«Почекайте, не я бачу, а це ви так бачите. Скільки років Мудрику? Що ви хочете, щоб він був як Мессі вже зараз? Я вважаю, що крок за кроком він намагається грати краще, коли ти граєш в Челсі, то це дуже важливо. Ви запитуєте, яка перспектива гравця, який вже виступає за Челсі.

Я вважаю, що у Михайла все попереду, він дуже багато працює і я не думаю, що сьогодні була якась невдала його гра, він дуже допомагав команді і те, що він не забив, ну іноді буває таке, але він намагається, він створює моменти».

Зазначимо, що Мудрик був визнаний найгіршим футболістом матчу з Північною Македонією за версією статистичних порталів.

  • На клубному рівні Михайло в нинішньому сезоні провів сім поєдинків за Челсі та забив один гол. Його контракт розрахований до 2031 року.
  • 17 жовтня збірна України зіграє проти Мальти у черговому матчі відбору до Євро-2024.
  • Раніше ми розповідали, яка ситуація наразі у турнірній таблиці групи С, де перебуває команда Реброва.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт