Збірна України з футболу

«Польща! Польща!»: фанати збірної України висловили подяку за допомогу у війні з росією

Переглядів 1595
Дмитро Котков
2 голоси
Фани збірної України на матчі проти Англії. Фото: Google
Українська збірна розписала мирову 1:1 з англійцями в рамках поєдинку відбіркового циклу Євро-2024. Досягнення нічийного результату з грандом стало можливим і завдяки шаленій підтримці фанів з України.

Збірна України провела матч кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 проти Англії (1:1) на стадіоні в польському Вроцлаві. Вболівальники синьо-жовтих подякували полякам за допомогу після агресії з боку росії.

Напад Росії на Україну залишив свій слід у жителів нашої країни. До Польщі приїхали мільйони людей, які залишили батьківщину через війну.

Велика група влаштувалася у Вроцлаві. Південне місто в останні тижні стало важливим місцем – там провів свій бій український боксер Олександр Усик, а в суботу там грала збірна України проти команди Англії (1:1).

На трибунах стадіону сиділо близько 40 тисяч супортерів команди з України. Вони також висловили подяку полякам, які активно допомагали.

«Польща! Польща!» – скандували під час матчу фанати збірної України, повідомив Пьотр Слонка у своєму твіттері.

Уболівальники також підняли український прапор із написом: «Дякуємо полякам за допомогу Україні».

  • На даний момент в групі С Україна з сімома очками іде другою. Перша Англія має 13 балів. У третьої Італії та четвертої Північної Македонії по чотири очки. Мальта з нулем балів знаходиться на п'ятій позиції.
  • Наступний матч українська збірна зіграє з Італією в Мілані 12 вересня. Початок зустрічі о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт