Збірна України з футболу

«Вітаю Реброва з чудовим дебютом і першою з майбутніх перемог»: Шевченко прокоментував яскравий камбек збірної України

Переглядів 919
Дмитро Котков
2 голоси
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер національної команди України Андрій Шевченко дав свою оцінку переможному поєдинку жовто-синіх в рамках відбору чемпіонату Європи.

Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко висловився про яскраву вольову перемогу жовто-синіх у поєдинку відбіркового циклу Євро-2024 проти Північної Македонії. Українці в дебютній офіційний грі Сергій Реброва на посаді наставника команди виграли з рахунком 3:2, завдяки голам Забарного, Коноплі та Циганкова.

«Відмінна гра і характер нашої збірної. Заслужена перемога після неймовірного відіграшу в другому таймі. Вітаю нашого тренера, Сергія Реброва, з чудовим дебютом і першою з майбутніх перемог», – написав Шевченко на своїй сторінці в інстаграмі.

  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. П’ята Мальта, у якої нуль залікових пунктів, та перша Англія з дев’ятьма очками вже мають в активі по три проведених зустрічі.
  • Наступний поєдинок Україна зіграє з Мальтою 19 червня. Початок зустрічі о 19:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт