Новини

Ассист Ігнатенко допоміг Бордо обіграти Лаваль: українець отримав середню оцінку за матч

Переглядів 342
Павло Клименко
1 голос
Данило Ігнатенко. Фото: ФК Бордо
У рамках десятого туру другого дивізіону Франції Бордо на виїзді переміг Лаваль. Український півзахисник жирондинців Данило Ігнатенко відіграв весь матч.

Бордо в дебюті поєдинку повів у рахунку, а до взяття воріт був причетний Ігнатенко. Саме українець був на подачі кутового і несподівано для суперника віддав передачу низом у штрафний майданчик – Маджа ударом у дотик відправив м'яч у сітку.

Авторитетний портал Sofa Score не дуже високо оцінив дії Ігнатенка у цьому матчі. Він отримав 6.7 бала, така ж оцінка ще у двох його партнерів по команді, а нижче тільки у гравців, які вийшли на заміну.

Ігнатенко провів на полі 90 хвилин і окрім результативної передачі записав у свій пасив жовту картку. Точність пасів українця становила 87%. Український хавбек завдав одного неточного удару, виграв лише одну дуель за м'яч з 5, 10 разів втрачав м'яч – одна з них призвела до пропущеного голу.

Бордо після десяти турів посідає перше місце у турнірній таблиці Ліги 2, маючи у своєму активі 20 очок. У наступному турі команда Ігнатенка зіграє з Мецем 8 жовтня, початок матчу о 16:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт