Новини

«Багато гравців залишили розташування клубу»: Лалатович відреагував на поразку Зорі від Славії

Переглядів 4482
Данило Моісеєнков
1 голос
Ненад Лалатович. Фото: Зоря
Головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович прокоментував поразку від Славії у першому матчі плей-оф раунду кваліфікації до Ліги Європи із рахунком 0:2.

У четвер, 24 серпня, Зоря на виїзді поступилася празькій Славії із рахунком 0:2 у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації до Ліги Європи.

Головний тренер луганської команди Ненад Лалатович прокоментував цей результат.

«Цю перемогу Славія заслужила. Ми змушені будувати нову команду, адже багато гравців, після того, як в минулому сезоні ми зайняли третє місце, залишили розташування клубу.

Наразі, у нас всі ті гравці в команді, які можуть претендувати на топ-рівень в українській Прем’єр-лізі, але ще багато роботи попереду, формуємо нову команду. Цей поєдинок міг виглядати іншим чином, але є, те що є».

Не вдалось завантажити відео.

Окрім цього, Лалатович висловився щодо шансів Зорі на те, щоб відігратися у другому матчі.

«Звісно, у футболі завжди є шанси показати щось нове. 0:2 – це достатньо хиткий рахунок, який в будь-який момент часу може перевернутися на користь команди, яка програвала. На 100% будемо показувати більш агресивний футбол у «домашньому» поєдинку.

Ми сподіваємося, що це буде кардинально інша гра. Хотілося б, звісно, грати на своєму полі, в Україні на «Авангарді». А будемо грати знов на виїзді. Але віримо у нашу команду та хлоців».

Накінець спеціаліст розповів про ситуацію навколо майбутнього Назарія Русина, якого сватають у Сандерленд.

«Ми сподівалися на нього і на сьогоднішню гру, але в нього є пошкодження, яке завадило цьому. Сподіваємося, що до наступного поєдинку він доєднається до основного складу команди», – приводить слова Лалатович пресслужба клубу.

  • Нагадаємо, що матч-відповідь пройде у наступний четвер, 31 серпня, у польському Любліні.
  • Переможець протистояння Славія – Зоря вийде до групового етапу Ліги Європи, інший клуб відправиться до Ліги конференцій.
  • Раніше Славія пройшла Дніпро-1.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт