Новини

«Бессарабія — це Румунія»: на матчі з Косово ультрас розмістили скандальні банери

Переглядів 524
Артем Жилінський
1 голос
Румунія - Косово. Фото: Google
У рамках шостого туру відбору до фінальної частини Євро-2024 в Бухаресті відбулася зустріч між збірними Румунії та Косово, яка закінчилася із рахунком 2:0 на користь господарів.

В кінцівці першого тайму гру було призупинено через інцидент на трибунах стадіону, через який гравці збірної Косово відмовилися продовжувати матч.

Під час гри румунські ультрас вивісили скандальні банери. Спочатку на банері був напис «Косово — це Сербія», а потім «Бессарабія — це Румунія», що виражає територіальні претензії до Молдови та України.

Для косоварів це був жест відчаю, адже вони й так багато чого витерпіли під час виконання національних гімнів. Під час музичного супроводу румунські ультрас почали голосно кричати: «Сербія! Сербія!», через що організатори були змушені збільшити гучність, щоб заглушити звук із трибун.

Щоб вирішити проблему, президент румунської Федерації футболу вирушив у гостьову роздягальню, вибачився за поведінку бухарестських уболівальників і взявся вмовляти команду Пріможа Гліхи повернутися на поле. Через 50 хвилин матч відновився у ворожій для гостей атмосфері.

Раніше ми повідомляли, що у матчі Вірменія – Хорватія на 35-й хвилині над полем пролетів дрон з прапором Нагірного Карабаха. Рефері зупинив гру, але пауза тривала недовго.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт