Новини

Бразилія перемогла Швейцарію завдяки голу Каземіро: «селесао» гарантували собі вихід до плей-офф

Переглядів 2781
Дмитро Котков
1 голос
Бразильці святкують гол. Фото: CNN
Збірна Бразилії здобула перемогу з рахунком 1:0 в матчі групового раунду мундіалю з Швейцарією. Переможним голом у другому таймі відзначився досвідчений півзахисник Манчестер Юнайтед Каземіро.

28 листопада в рамках другого туру групового раунду чемпіонату світу грали між собою збірні Бразилії та Швейцарії. 

Обидві команди в матчах першого туру перемогли, не пропустивши м'ячів (бразильці виграли у сербів з рахунком 2:0, а швейцарці виявилися сильнішими за камерунців, вигравши 1:0).

Перший тайм поєдинку між бразильцями та швейцарцями завершився внічию 0:0. У середині другої половини зустрічі представник Реалу Вінісус забив м'яч у ворота Швейцарії, але взяття воріт було скасоване через офсайд. І все ж таки  Бразилія досягла свого. Вже на 83 хвилині півзахисник МЮ Каземіро відзначився чистим голом у ворота швейцарців. Так бразильці вийшли уперед. У підсумку Бразилії вдалося втримати переможний рахунок 1:0 та здобути ще три очки на цьому мундіалі. Ця перемога гарантувала підопічним Тіте вихід до плей-офф чемпіонату світу.

Чемпіонат світу. Група G. Другий тур

Бразилія - Швейцарія - 1:0

Гол: Каземіро, 83.

До слова, сьогодні в іншому поєдинку цього квартету Камерун та Сербія зіграли внічию 3:3. На даний момент в групі G Бразилія з шістьма очками лідирує, а Швейцарія з трьома балами іде другою. Камерун та Сербія, маючи по очку в активі, займають третю та четверту позиції. Таким чином, бразильці забезпечили собі вихід до плей-офф мундіалю.

В заключному турі в рамках цієї групи відбудуться матчі Сербія - Швейцарія та Камерун - Бразилія.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт