Новини

«Це для мене загадка»: експерт незадоволений рішенням Ротаня щодо вибору нападника у збірній України

Переглядів 690
Павло Клименко
1 голос
Роман Яремчук. Фото: УАФ
Відомий футбольний експерт Олег Федорчук висловився про контрольний матч збірної України під керівництвом Руслана Ротаня з англійським Брентфордом Б (2:0).

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Олег Федорчук заявив, що здивований потраплянням у стартовий склад збірної України нападника Романа Яремчука, тоді як один з найкращих бомбардирів цього сезону Артем Довбик вийшов лише на другий тайм.

«Товариські ігри складно пояснювати. Я ось не розумію, чому Яремчук виходить у стартовому складі. Це для мене загадка. Мені здається, що це не є фінальним видом стартового складу. Я вважаю, що Ротань хотів подивитися багатьох футболістів, трохи заплутати англійців».

Також експерт назвав основні козирі синьо-жовтих у майбутньому поєдинку проти збірної Англії.

«У нас є неймовірно швидкі футболісти у групі атаки. Циганков і Мудрик повинні будуть показувати свої найкращі якості, а для цього потрібно підібрати правильну стратегію, щоб їхня швидкість принесла нам користь».

Додамо, що Яремчук у поточному сезоні провів за Брюгге 24 матчі, в яких забив два м'ячі і зробив два асисти.

Нападник Дніпра-1 Довбик цього сезону відіграв 26 матчів у всіх турнірах, забив 17 м'ячів і оформив чотири результативні передачі.

Матч добору Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня. Поєдинок пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі» та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт