Новини

«Це показує, наскільки Минаю «по барабану» на вболівальників»: журналіст оцінив інцидент матчу УПЛ

Переглядів 6214
Данило Моісеєнков
5 голосів
Фото: скріншот з трансляції поєдинку
У матчі другого туру Минай – ЛНЗ стався нещасний випадок з одним із вболівальників, який дивився гру з-за меж стадіону. Відомий журналіст Сергій Болотніков розкритикував закарпатський клуб.

П'ятого серпня ЛНЗ на виїзді розгромив Минай із рахунком 3:0 у грі другого туру УПЛ. Під час матчу стався нещасний випадок, коли дитина впала з паркану стадіону та поранила собі руку.

Відомий спортивний журналіст Сергій Болотніков назвав причини, чому це сталося.

«У Миная такий стадіон, що з однієї сторони все завішано банерами, там немає трибуни. Якби це був цивілізований клуб, то в такій ситуації, коли не можна впускати вболівальників на стадіон, вони б прибрали ці банери, або принаймні їх опустили, зробили в два рази меншими.

Щоб люди, які хочуть подивитися на Минай, з-за межами стадіону мали таку можливість і їм не доводилось лізти на ці паркани або паркувати мікроавтобуси і на дахи вилазити».

Також експерт розкритикував закарпатський клуб за відношення до своїх фанатів.

«Я не кажу, що Минай в цьому винен, в цьому нещасному випадку. Але це показує, наскільки Минаю «по барабану» на своїх вболівальників. Мені цікаво, чи зміниться щось в наступному турі», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу «КDK».

  • В наступному матчі Минай зіграє проти Дніпра-1 13 серпня в рамках третього туру УПЛ. Початок гри запланований на 12:00.
  • У першому турі команда Володимир Шарана поступилася Динамо із рахунком 1:4.
  • Наразі вони займають останнє місце у Прем'єр-лізі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт