Новини

«Це шикарно»: кандидат до збірної України – про новий виклик в кар'єрі

Переглядів 1497
Олександр Карпенко
1 голос
Максим Таловєров. Фото: ЛАСК
Центрбек ЛАСКа Максим Таловєров прокоментував свій перехід до австрійського клубу з празької Славії. Півфіналіст молодіжного Євро-2023 хоче проявити себе в Австрії.

6 лютого Таловєров перейшов до ЛАСКа на постійній основі. Австрійці викупили контракт кандидата до збірної України у чеської Славії.

Таловєров зізнався, що дуже радий залишитися у Австрії на повноцінному контракті.

«По-справжньому щасливий, тому що в ЛАСКу почуваюся спокійно та комфортно. Дуже класна атмосфера в команді. І, напевно, це перший раз у моїй кар’єрі, коли в саме у клубі така атмосфера. Це шикарно. Здорова конкуренція без ніякої ненависті. Це величезний плюс. Думаю, це кожному футболістові допомагає розвиватися. Це, звісно, був один з факторів.

Швидше фактором були стосунки з тренером, ми дуже багато спілкувалися перед підписанням. Потім – атмосфера в команді та, звісно, єврокубки. Ось це три головних фактори», – розповів Таловєров в коментарі Tribuna.

  • Таловєров є вихованцем донецького Шахтаря, але за першу команду «гірників» не провів жодного поєдинку. В Україні захисник не виступав за жодну з команд на дорослому рівні.
  • Раніше Максим захищав кольори чеських Динамо, Слована і другої команди Спарти.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів 21 поєдинок і забив один гол. Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт