Новини

«Фюлькруг міг забити після помилки 100-мільйонного Мудрика»: огляд німецької преси на нічию з Україною

Переглядів 1136
Владислав Лютостанський
2 голоси
Німеччина – Україна. Фото: Getty Images
Німецька преса відреагувала на результат товариської благодійної гри їх збірної з Україною (3:3). Місцеві журналісти розчаровані побаченим у 1000-й грі для їх команди.

У понеділок, 12 червня, збірна України зіграла в результативну нічию з Німеччиною (3:3). 

Німецькі ЗМІ відреагували на гру їх команди в товариському благодійному поєдинку, який став 1000-й в історії для бундестім.

Kicker

У виданні були шоковані двома голами українців у першому таймі.

«Гості, які до того часу майже не з'являлися за центральною лінією, на 18-й хвилині раптово з нізвідки зрівняли рахунок. Круто посланий Тимчиком Циганков переграв Траппа ударом у лівий кут воріт. Після втрати м’яча від Раума та Шлоттербека Тимчик, який подавався вперед, навісив прямо в центр, де причаївся Мудрик». 

Журналіст популярного відзначив велику кількість людей в синьо-жовтому, що підтримували збірну України на Везерштадіоні в Бремені.

«Численні сині та жовті прапори та футболки на трибунах свідчили про велике скупчення українських уболівальників, скрізь можна було побачити висловлювання солідарності з країною, що постраждала від російської агресивної війни».

Bild

У виданні пишуть, що розчаровані грою збірної Німеччини та мають певні побоювання щодо вдалого виступу на домашньому Євро-2024.

«У матчі проти України команда Хансі Фліка знову показала дуже погану гру на довгих відрізках. За 369 днів до домашнього старту Чемпіонату Європи немає жодних ознак подальшого розвитку подій. Після голу від Фюллькруга почали відбуватися дилетантські помилки. Українці мінімальними зусиллями переломили гру».

Матч Німеччина – Україна. Фото: Google

Sport.de

У виданні пригадали помилку Михайла Мудрика на початку гри, але зосередилися на власних проблемах в обороні, що свідчить про неготовність до Євро-2024.

«Все почалося добре: Фюллькруг міг забити після помилки 100-мільйонного Мудрика. Незабаром після цього бременський гравець забив стартовий гол на своєму стадіоні. Але, як і у випадку тривожної поразки від Бельгії (2:3) в березні, захисна поведінка німецької команди була будь-якою, але не готовою до чемпіонату Європи»

Журналісти відзначили, що після того, як збірна Німеччини зрівняла рахунок на стадіоні у Бремені було чутно невдоволення та скандування «Україна».

«Гаверц і Кімміх пізніми голами відвернули принаймні поразку. Але невдоволення вболівальників збірної не можна було ігнорувати, на стадіоні було чутно гучні скандування «Україна».

Також у виданні звернули увагу на заклики зупинити війну в Україні.

«Те, що це не просто футбол, стало зрозуміло в цей символічний день з високою літньою температурою на Бремен-Арені. На великому українському прапорі біля стадіону було написано: «Зупиніть війну – ми разом за мир».

Матч Німеччина – Україна. Фото: УАФ

Sport1.de

У виданні зазначають, що в грі зі збірною України команда під керівництвом Гансі Фліка виявила свої недоліки. 

«У матчі проти України команда Фліка знову виявила величезні недоліки. Не вистачало базових речей, особливо фізики, гостроти передач, концентрації – але принаймні моральний дух був правильний».

Журналісти сподіваються на більш вдалу гру зі збірною Польщею.

«Гості переломили гру завдяки Циганкову й автоголу Рюдігера, проте м'ячі Гаверца і Кімміха принаймні врятували нічию. Однак, у п’ятницю у Варшаві проти Польщі з таким нападником як Роберт Левандовський терміново потрібне значне підвищення продуктивності».

  • Поєдинок проти України став 1000 в історії Бундестім.
  • Наступний товариський матч збірна Німеччини проведе 16 червня проти збірної Польщі у Варшаві.
  • 16 червня команда Реброва проведе гру у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашній матч у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина)
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт