Новини

«Хай ще футболістів позабирають, хай приїдуть в Україну»: Швед – про мобілізацію у росії

Переглядів 583
Євген Чепур
2 голоси
Мар’ян Швед. Фото: Шахтар
Вінгер донецького Шахтаря та збірної України Мар’ян Швед прокоментував мобілізацію в росії та озвучив своє відношення до ізоляції спортивних команд у рф.

Півзахисник Шахтаря Швед вважає, що спорт рф має бути ізольований від світу, а футболісти, що мовчать про війну в Україні, нехай приїжджають та воюють.

«Російський спорт має бути ізольований – це на 100%. Зараз у них іде мобілізація, і я читав, що під неї потрапили лікарі збірних, чи персонал. Хай ще футболістів позабирають, хай приїдуть в Україну. 

Вони ж мовчали щодо війни: «Спорт внє палітікі». А зараз хай йдуть воюють», — наводить слова Шведа Parimatch.  

Екс-гравець Севільї, Селтіка та Мехелена Швед офіційно став футболістом Шахтаря у нинішнє трансферне вікно. Контракт із українським півзахисником підписано до літа 2027 року

Трансферна вартість Шведа, за даними порталу Transfermarkt, становить 900 тисяч євро.

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо, що 21 вересня президент країни-терориста путін оголосив про часткову мобілізацію для війни з Україною. У США та Великій Британії вже заявили, що бачать у цьому ознаку провалу російської «спецоперації». Загалом агресор збирається мобілізувати 300 тисяч чоловік.

У соціальних мережах уже з’явилась інформація, що росіяни масову скуповують квитки до Туреччини, Грузії та Вірменії, а також влаштовують малочислені акції протесту, де перейменовують мобілізацію у могилізацію.

Раніше ми писали, що Шахтар оплатить лікування захисника Азовсталі Діанова.

Найкращі букмекери
1
9.9
15000 грн
Сайт