Новини

«Хлопці, Вагнера, не треба крові!»: ФК Ростов звернувся до Пригожина та його бойовиків

Переглядів 763
Віктор Глухенький
1 голос
Голкіпер ФК Ростов Єгор Бабурін. Фото: Google
Представники футбольного клубу Ростов (Ростов-на-Дону) звернулися до бойовиків приватної військової компанії Вагнера з проханням не допустити пролиття крові.

На росії набирає оберти військове заворушення, яке може перерости в повномасштабну громадянську війну. 

Ватажок приватної військової компанії Вагнера Євген Пригожин заявив, що його бойовики взяли під контроль військові об'єкти міста Ростов-на-Дону.

Під контролем вагнерівців вже знаходяться штаб Південного військового округу РФ і місцевий військовий аеродром.

«Ми взяли під контроль аеропорт, щоб штурмова авіація не завдавала ударів по нас, а завдавала по українцях», – сказав ватажок бойовиків, кухар путіна, Євген Пригожин.

Відреагували на військові події в місті і представники футбольного клубу Ростов, які звернулися до головорізів Пригожина з проханням, розмістивши відповідний допис на офіційній сторінці ФК у Телеграм.

«Хлопці, Вагнера, не треба крові! Ми всі один народ і боремося з одним зовнішнім ворогом! Віримо в російський народ і нашого президента!», – йдеться у дописі переляканих дописувачів з Ростову.

Події на росії також іронічно прокоментував екс-гравець національної збірної України Артем Кравець. Він запостив картинку із зображенням балерин, що виконують танок з постановки «Лебединого озера» Петра Чайковського.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт