Кравець назвав свої найкращі матчі за кар'єру: легендарному дублю за Динамо у ворота Валенсії знайшлося місце

Переглядів 6497
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Кравець назвав свої найкращі матчі за кар'єру: легендарному дублю за Динамо у ворота Валенсії знайшлося місце
Артем Кравець святкує гол у ворота Валенсії. Фото: GettyImages
Колишній нападник Динамо, Штутгарта та Коньяспору та збірної України Артем Кравець назвав три матчі з його участю, якими він пишається найбільше.

Вихованець київського "Динамо" Артем Кравець, відповідаючи на запитання підписника в Instagram назвав три матчі, участю в яких він пишається найбільше.

На перше місце Артем поставив гру за Динамо проти Валенсії в 1/16 Кубку УЄФА. В тій грі молодий нападник киян зробив дубль на Местальї, завдяки якому його команда пройшла у наступний етап.

На другій сходинці Кравець розташував матч за Штутгарт у поєдинку з Гамбургом в сезоні 2015/16.  Гра 19-го туру Бундесліги йшла до завершення з рахунком 1:1, але на 88-й хвилині Артем забив переможний гол у тій грі.

В трійку також увійшла гра за турецький Коньяспор проти Бешикташа. 

«Коли всі думали, що я не готовий», - прокоментував Артем у власному Instagram.

Тоді вихованець Динамо покинув рідну команду, через відсутності гарантії ігрового часу. В мережі почала ширитися інформація про те, що Кравця вигнали зі складу, бо він був фізично неготовий. В свою чергу Артем у дебютному матчі за Коньяспор зробив дубль та віддав асист (4:1).

Нагадаємо, що 29 січня 2023 року Кравець оголосив про завершення футбольної кар'єри. За 16 років у професійному клубному футболі Артем зіграв у 299 матчах, в яких забив 82 голи та віддав 21 асист. За збірну України Кравець зіграв 23 гри та забив 7 голів.