«Динамо може виграти наступний чемпіонат»: Кравець спробував знайти причини провального сезону команди Луческу

Переглядів 5152
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Динамо може виграти наступний чемпіонат»: Кравець спробував знайти причини провального сезону команди Луческу
Артем Кравець. Фото: Динамо
Артем Кравець, колишній нападник Динамо, висловив свої думки щодо проблем, які виникли у підопічних Мірчі Луческу. Ексфорвард киян впевнений, що в наступному сезоні його колишня команда може виграти чемпіонат.

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Кравець відповідаючи на запитання підписників у Instagram спробував знайти причини провального сезону біло-синіх. На думку Артема, головною причиною негараздів у його рідній команді є саме війна.

«В чому головна проблема Динамо в цьому сезоні? Не існує однієї проблеми в тому, що відбувається. Найголовніша – це війна. Я дуже переживаю, що біло-сині не на своєму місці й знаю, що всі в команді переживають так само. Але я розумію, що це можливо виправити тільки важкою працею і новими ідеями. Це потрібно зробити якомога швидше, і сподіваюся, що буде зроблено»

На запитання підписника, який попросив назвати нині найкращий стартовий склад Динамо, Кравець відповів таким чином.

«Неможливо так сказати, бо я не в команді. Але я впевнений, що ця команда може виграти наступний чемпіонат. В Динамо і до цього були тяжкі часи, але вони змінювалися дуже успішними», - написав Кравець у своєму Instagram.

Нагадаємо, 29 січня 2023 року Артем Кравець оголосив про завершення футбольної кар'єри. У складі Динамо нападник провів 144 гри, в яких забив 43 голи та віддав 14 асистів.