Новини

«Може напомилятися на декілька ігор вперед»: український тренер не хоче бачити футболіста Динамо у матчі з Англією

Переглядів 3019
Павло Клименко
1 голос
Денис Попов (праворуч). Фото: УАФ
Відомий футбольний експерт та тренер (Нафком-Академія, Таврія, Енергія, Полтава, Миколаїв) Олег Федорчук напередодні поєдинку кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 Англія – Україна висловився про синьо-жовтих захисників.

За словами Олега Федорчука, вибір центральних захисників збірної України у матчі з Англією потрібно зробити на користь Миколи Матвієнка та Олександра Сватка, оскільки гравець Динамо Денис Попов не завжди діє стабільно. 

«Сваток зараз спокійніший, ніж Попов. Захисник Дніпра-1 завжди грає на своєму рівні та рідко провалює гру. А Попов — це гравець настрою. В одному матчі він може себе проявити яскраво, а в іншому – напомилятися на декілька ігор вперед». 

Також експерт заявив, що у контрольному матчі синьо-жовтих з Брентфордом Б (2:0) в.о. головного тренера збірної Руслан Ротань виставив основну четвірку захисників команди у першому таймі.

«Тим паче Сваток зумів ще й відзначитися голом у спарингу з Брентфордом. Захисник Дніпра-1 зараз лідер своєї команди. Тому я вважаю, що ми побачили основну четвірку захисників на матч з Англією», – сказав Федорчук в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол».

Матч добору Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня. Поєдинок пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі» та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт