Новини

«Не повинно бути у футболі»: ексфорвард Металіста жорстко висловився про Севідова

Переглядів 587
Віктор Глухенький
1 голос
Олександр Севідов. Фото: Google
Екснападник харківського Металіста Володимир Барилко розповів про своє ставлення до колишнього головного тренера харківської команди Олександра Севідова.

Володимир Барилко впевнений, що Олександра Севідова відсторонили від футболу заслужено і цілком справедливо.

«Таких людей, як Севидов, не повинно бути у футболі. Для нього гравці - це тільки спосіб заробітку.

Усі претензії до нього - вони на 1000 % виправдані. Правильно, що його відсторонили. Те, в чому його звинувачують, на тому він і заробляв...». 

Колишній форвард Металіста вважає, що тодішній тренер команди навмисно перед певними поєдинками давав футболістам високі навантаження, щоб в матчах на, які він ймовірно ставив гроші, гравці були не у найкращих фізичних кондиціях.

«Не може тренер перед грою давати 10 по 100 бігти з ривка, щоб у тебе зламалося півкоманди. Це був його спосіб, щоб перед грою п'ять осіб зламалося і всі були втомлені.

Металіст при ньому пропустив шість голів від Шахтаря. Севідов наступного дня робить три дні вихідних і лазню з раками і пивом футболістам. Гуляйте, пацани», — сказав Барилко в інтерв’ю FanDay

  • В складі Металіста Володимир Барилко зіграв одну офіційну гру в українській Прем'єр-лізі.
  • У березні 2020 року дисциплінарний комітет УАФ через можливі порушення Кодексу етики та чесної гри ФК Суми заборонив Олександру Севідову на п'ять років вести будь-яку діяльність, пов'язану з футболом.
  • В травні 2021 року УАФ назавжди усунула Севідова від футболу, задовольнивши скаргу Комітету з етики та чесної гри.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт