Технічна поразка для Зорі: начальник луганців чітко пояснив, що буде далі – подробиці

Переглядів 42275
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
9 голосів
Технічна поразка для Зорі: начальник луганців чітко пояснив, що буде далі – подробиці
Фото: ФК Гент
Начальник луганської Зорі Ігор Гузь спростував усі чутки про те, що команда може отримати технічну поразку за матч проти Генту (1:1). У вболівальників клубу немає жодних приводів хвилюватися.

Ігор Гузь запевнив, що відсутність на рукавах форми Зорі шевронів з логотипами Ліги конференцій та програми УЄФА Respect, жодним чином не вплине на перегляд результату матчу з Гентом (1:1) і про жодну технічну поразку навіть мова не може йти.

Працівники луганського клубу виконали всі регламентні вимоги УЄФА. 

«Напередодні старту групового турніру УЄФА надсилає кожній команді-учасниці обов'язковий брендований набір – м'ячі, манішки чотирьох кольорів, питні пляшки, лікарські сумки з логотипами організації та турніру. До нас прийшло все, окрім шевронів.

Ми чітко виклали деталі у відповідному рапорті, і в УЄФА добре знають: провини нашого клубу в цьому немає», – сказав Гузь в інтерв’ю телеграм-каналу ТаТоТаке.

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.